Nästa avgiftsfria Teamsutbildning i Bwells digitala hälsotjänst för högstadiet och gymnasiet. Torsdag 11 mars kl 17-19.

Under nästa utbildningstillfälle den 11 mars får du ta fram din egen Livsstilsplan med hjälp av verktyget. Men redan innan dess genomför du själv på hemmaplan de enkla fystester som ingår. Du får en film som visar hur de går till. I webappen finns alla planscher som förtydligar rörelserna. Du matar in alla resultat i din mobil, Ipad eller dator.

Därefter träffas vi på TEAMS torsdag den 11 mars kl 17 – 19. Då reflekterar tillsammans kring fystesterna. Därefter fortsätter vi genom att var och en av er besvarar livsstilsfrågorna och skapar er personliga livsstilsplan i appen.

Det enda du behöver göra nu är att anmäla dig till utbildningen senast den 28 februari. Obs att vi inte kan ha fler deltagare än 8 personer vid varje tillfälle så var ute i god tid!

De som gått utbildningen är certifierade att införa Bwell-konceptet i er verksamhet. Om ni väljer att gå vidare så prenumererar ni mot en låg avgift på det digitala verktyget en termin i taget.

Kontakta gärna någon av oss i Bwell-teamet om du undrar över något:
Anders Knoph 070 594 02 42, anders.knoph@edu.torsby.se, lärare i idrott och hälsa, Stjerneskolan i Torsby.
Ragna Stridsberg, 073 153 63 60, ragna.stridsberg@vannas.se, lärare i idrott och hälsa, Liljaskolan i Vännäs.
Joakim Hedlund, 073 151 41 01, joakim.hedlund@trollhattan.se, lärare idrott och hälsa, Sylteskolan i Trollhättan.
Emma Maschel, 073 044 85 36, emma.maschel@lillerud.se, lärare idrott och hälsa, Lilleruds Naturbruksgymnasium i Vålberg.
Acki Wästlund, 0708 28 09 18, acki@bwellacademy.com, lärare i idrott och hälsa, beteendevetare och grundare av Bwell-metoden.